Opplev Bardufoss: Hundekjøring, Polar Park og Bardufoss hotell

1 desember 2023 - 30 april 2024

Fra 2899 NOK

per person
Bestill nå

 

Røm til fantastiske Bardufoss, hvor eventyret venter på Bardufoss Hotell. Plassert midt i den uberørte skjønnheten til Norges arktiske landskap, tilbyr dette fredelige stedet en uforglemmelig opplevelse uten like.

 

Aurora Husky
Fordyp deg i spenningen med hundekjøring hos Aurora Husky, hvor det eldgamle båndet mellom mennesker og disse majestetiske skapningene blir levende. Føl begeistringen mens du glir gjennom det snødekte terrenget, ledet av et team av sterke og livlige huskyer. Med vinden i håret og lyden av poter som raser på snøen, vil dette eventyret gi deg kjære minner som varer livet ut.

Polar Park
Men spenningen slutter ikke der. Forbered deg på å bli overrasket mens du legger ut på en reise gjennom den bemerkelsesverdige Polar Park, den nordligste dyreparken i verden. Her har du den sjeldne muligheten til å se underverkene i det arktiske økosystemet på nært hold. Møt ni forskjellige arter av arktiske dyr i deres naturlige habitater, inkludert isbjørn, fjellrev, rein og mer. Beundre deres skjønnhet, motstandskraft og tilpasningsevne til dette tøffe, men likevel fryktinngytende miljøet.

Bardufoss Hotell
På Bardufoss Hotell finner du et varmt og innbydende tilfluktssted etter dine spennende eventyr. Slapp av i komfortable rom som blander tradisjonell sjarm med moderne bekvemmeligheter, slik at du kan forynge og fylle på energien din. Gled smaksløkene dine med et deilig utvalg av lokal mat på hotellets restaurant, hvor tradisjonelle smaker kombineres med moderne stil.

Enten du søker et adrenalinkick eller en rolig forbindelse med naturen, tilbyr Bardu og dens underverker en opplevelse uten like. Oppdag magien med hundekjøring hos Aurora Husky og møt det fengslende arktiske dyrelivet i Polar Park. Reisen din venter på Bardufoss Hotell, hvor uforglemmelige minner skapes og drømmer blir til virkelighet.


Fra 2899 NOK

per person
Inkludert i prisen
  • Hundekjøringstur med Aurora Husky
  • Inngangsbillett til Polar Park
  • Overnatting på Bardufoss Hotell


Viktige tider og steder
Hundekjøring sturen starter kl. 11:30
Adresse: Mellombygdveien 871, 9325 Moen

Polar Parks åpner våre alle dager 10:00 - 15:00
(Gratis rovdyrguiding på lørdager og søndager kl. 13:00)
Adrese: Bonesveien 319, 9360 Bardu


Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline01, DB: o3.cbguide-8599.cbischannel-31879.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index